Du kan alltid återlämna eller byta dina föremål inom 14 dagar från det att du mottog produkten. Returer och utbyten är gratis med LUCUMAs rekommenderade returservice när du handlar över 1000 kr (annars returkostnaden är 59 kr). För att kunna hantera din utbyte / retur måste du fylla i ett utbyte / returformulär som kommer med din beställning.

Du kan begära att du byter ut eller återbetalar varor, som du måste returnera till oss i oanvänt skick. Du får inte hantera objektet mer än nödvändigt för att bestämma objektets egenskaper och passform. Returer accepteras endast om etiketter, hangtags och originalförpackningar är helt intakta. LUCUMA kan inte acceptera avkastning där etiketter har tagits bort. Om objektet har hanterats mer än vad som anses nödvändigt, tjänar LUCUMA rätten att avslå begäran och objektet skickas tillbaka till dig. Alla utbyten är föremål för tillgänglighet och kan endast göras till en annan storlek eller färg som det ursprungliga köpta objektet. Viktig information om utbyten och returer:

1. För att returnera eller byta objekt (er) måste du fylla i utbytes- och returformuläret som ingår i ditt paket. Om detta dokument saknas kommer ditt paket att skickas tillbaka till dig. Observera att ansvaret för avkastningen är ditt innan det når oss, så vi rekommenderar att du endast använder LUCUMAs valda portoetiketter, som också ingår i ditt paket (om det inte gör det maila oss på [email protected] så skickar vi en returfraktsedel till ditt mail).

2. Föremål måste returneras inom 14 dagar från mottagandet av din beställning och varorna måste skickas till oss i perfekt skick. Se till att alla produkter är precis som du tagit emot dem, med tag och försegling fortfarande fäst.

3. Utbyten kan göras till en annan storlek eller färg på den ursprungliga produkten, beroende på tillgänglighet. Fyll bara i önskad storlek / färg i växlings- och returformuläret.

4. Om du vill byta ut din vara till en annan produkt måste du returnera din beställning och lägga en ny order i vår webshop.

5. Du är ansvarig för leverans av returartiklar tillbaka till LUCUMA. Vi föredrar att artiklar returneras via LUCUMAs returservice för att säkerställa att de är skyddade och försäkrade vid transitering.

FRI FRAKT OCH FRIA BYTE VID KÖP ÖVER 1000 KR. ANNARS, RETURKOSTNADEN ÄR 59 KR.

Du får en bekräftelse per mail när vi tagit emot och behandlat retur. 59 kr kommer att dras från den ursprungliga ordersumman.

Återbetalningar för returprodukter görs till det ursprungliga köparens kreditkort eller PayPal-konto efter produktens återkomst. Observera att tilläggstullar och / eller skatter inte kommer att återbetalas. För länder inom EU ingår moms i återbetalningen.